Olemme teitä varten valmiina aattamaan!

Aattamaan Hoiva- ja Kotipalvelut Ky tarjoaa luotettavaa, ammattitaitoista ja teidän tarpeisiin räätälöityä hoivaa ja kotipalvelua. Olemme lähihoitajia ja omaamme useiden vuosien kokemuksen hoivatyöstä. Olemme teitä varten ja valmiina aattamaan.

Arvot ja toimintaperiaatteet

Ystävällisyys

Asiakaslähtöisyys

Luotettavuus

Vastuullisuus ja ihmisarvon kunnioittaminen

Asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen

Yrittäjät

Tiina Pettersson

Tiinan profiilikuva

Koulutukseltani olen lähihoitaja, suuntautunut sairaanhoitoon ja huolenpitoon. Työtä olen tehnyt vanhusten parissa useamman vuoden ajan sairaalassa työskentelystä kotihoitoon. Neljän lapsen äitinä minulla on vankka kokemus perheen arjen pyörityksestä ja erilaisista kotitöistä. Rakkaita harrastuksiani ovat luonnossa liikkuminen kesällä retkeillen ja lenkkeillen, talvella hiihtäen. Veneily sekä kaikki yhteinen touhuilu perheen kanssa.

Juha Hartikainen

Juhan profiilikuva

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja erikoistunut mielenterveys- ja päihdeongelmiin. Työkokemukseni on kymmenen vuoden ajalta lähinnä erilaisten mielenterveysasiakkaiden parista. Peukaloni ei ole keskellä kämmentä, joten kaikki pienet kodin ja asumiseen liittyvät työt onnistuvat minulta. Harrastuksiini kuuluu eritoten kalastaminen. Kesällä uistelen kallavedellä ja talvella istun lohipilkillä. Veneily ja retkeily ovat minulle myös tärkeitä harrastuksia yhdessä perheen kanssa.

aattamassa mukana myös...

Lisäksi meillä työskentelee vanhustyöhön erikoistuneita lähihoitajia sekä myös päihdeongelmaisten sekä nuorten auttamiseen perehtyneitä sekä kotisiivouksen ammattilaisia.
Tutustu lisää työntekijöihimme Facebook-sivuillamme.